Vil du bidra?

Har du et spennende tema du brenner for, noe du er god på, et undervisningsopplegg som fungerte knall, eller gode tips i forhold til klasseledelse, vurdering og det som rører seg i klasserommet?

Da kan det hende at det er akkurat deg vi burde komme i kontakt med, og gi spalteplass som gjesteblogger. Ta kontakt med oss gjennom å sende en liten skisse over hvem du er, hva du har lyst til å skrive om, og ikke minst – hvorfor?

Mailen sender du til post@femoverfire.no. Vi lover at du hører fra oss innen en uke.

2 Comments

 1. Åpen og gratis for alle matemaikkelever og lærere -hele tiden.

 2. Hei gode kollegaer.
  Jeg har mest lyst til å skrive for å hylle et glimrende initiativ fra fem lærere som tenker at deling mellom lærere er den sikreste vegen til en enda bedre skole. Jeg er rektor på Odda ungdomsskole i Hordaland fylke. Som skole har vi profilert oss med flere spennende prosjekter knyttet til innovativ bruk av IKT, men vi har flinke lærere innenfor flere fagfelter. Musikkavdelingen vår er jeg også spesielt stolt av da de driver en musikkdidaktikk der alle elever spiller i band!
  Jeg gleder meg til å se hva dere publiserer i adventskalenderen! Ta kontakt dersom det er noe dere tror vi kan bidra med og lykke til!
  https://www.youtube.com/watch?v=4HdwehUnE9Q
  https://youtu.be/aee9ufIwHqs
  https://www.youtube.com/watch?v=LioR65g7b8E

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2018 Femoverfire

Theme by Anders NorenUp ↑