Adventskalender 2016 – selvfølgelig!

Mange spør om vi har tenkt å ha adventskalender i år også.
Svaret er selvfølgelig ja! :)

Som i fjor vil du kunne «åpne» spennende luker fylt med en oppgave  eller læringsaktivitet som du raskt kan ta i bruk sammen med elevene dine. Aktivitetene krever få eller ingen forberedelser, og lastes direkte ned fra siden. Oppgavene vi deler vil primært være rettet mot elever på barnetrinnet,  men også elever med særskilte behov eller med behov for spesialundervisning lengre opp vil kunne ha utbytte av oppleggene.

Følg med her på hjemmesiden og på Fem over fire på Facebook for åpning av luker hver ukedag fra 1.des-21.des! Luken for den kommende dagen åpnes kvelden før så du kan velge å skrive ut og forberede deg da, eller å gjøre det på morgenen før jobb. :)

Vi gleder oss, og håper at dette blir nyttig for dere! ♥

Ha en super første helg i advent, vi høres kvelden før 1.desember!

 

Maren_2Maren Lie Malmo (f. 1985) er utdannet adjunkt ved Høgskolen i Bergen.  Hun jobber som faglærer i norsk, matematikk, samf og engelsk på 1.-10.trinn. Maren er opptatt av tilpasset undervisning og motivasjon for læring! Hun står også bak ressursene på Malimo.no og på Facebook.

2 Comments

  1. Bjarnhild Sæther

    27. november 2016 at 17:01

    Så fantastisk at du deler! Gleder meg til å følge med på denne!
    God førjulstid!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2018 Femoverfire

Theme by Anders NorenUp ↑